Beauty review

CATRICE – NUDE ILLUSION LOOSE POWDER

Ik heb heel lang de vaste transparante poeder van Essence gebruikt. Tot dat de baking trend kwam. Daar gebruikte iedereen opeens losse poeder! Dat wilde ik ook gaan uitproberen. Daarom heb ik hier vandaar mijn nieuwe aankoop, de loose powder van Catrice!IMG_4029

Deze poeder is vooral bedoeld om je gezicht te matteren. En laat ik daar net nou heel erg fan van zijn. Ik vind bij mij zelf een matte huid het mooiste staan. Maar daarnaast houdt ik ook heel erg van matte lipstick. Ik heb best wel een huid die snel vettig raakt. Daarom poeder ik het vaak meerdere keren per dag goed af. IMG_4030Het is mij nog niet gelukt om er mee te baken. Maar dat ga ik zeker nog een keer proberen!

IMG_4031

Voor de rest is het gewoon een witte poeder die transparant op de huid komt. Hij doet goed wat hij moet doen. Hij matteerd goed. Dit is alleen heel erg moeilijk op beeld te krijgen.

Ik zal dit product zeker nog een keer aanschaffen. Hij is heel erg fijn. En is denk ik ook langer in gebruik dan mij Essence vaste poeder die ik hiervoor altijd gebruikte.

Je kunt deze poeder bij de kruidvat kopen voor 5,59

Wat vinden jullie van een Matt effect?

Xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: