Beauty review

Caption nailpolish | Base coat – Nailpolish – Top coat

Afgelopen week was in bij een high tea pers lunch van The Image Factory. Ik kwam zeker niet met legen handen thuis en kreeg onder andere een heel schattig setje nagellak van Caption. Ik vond ze er zo schattig uit zien dat ik ze wel moést reviewen.

Caption, een merk orgineel uit Amerika ook verkrijgbaar in Nederland. Caption is eigenlijk een merk te mooi om waar te zijn. Nagelakjes in de meest prachtige kleuren. Het is een duurzaamheid en heeft eensupersnelle touch-dry finish.

Ik kreeg dit super schattige setje mee in een goodiebag. Nu ziet alleen het doosje er al niet prachtig uit, de kleuren erin maken mij ook erg blij.

In het doosje zitten 3 lakjes, 1 base coat, 1 kleurtje en een top coat. Deze drie lakjes moeten dé perfecte combinatie zijn voor nagels die mooi en lang blijven zitten. Zo blijft Caption nagellak 3x langer zitten dan een normaal lakje.

Ik vind de kleur echt PRACHTIG. Het is een grijze kleur met een paarse ondertoon, apart en super mooi. Zeker niet een kleur die je vaak tegen komt. De nagellak droogde inderdaad redelijk snel. Wat super fijn is, in nagellak heb ik namelijk niet echt geduld en dan komen er allemaal vegen op. Maar dat had ik bij deze gelukkig niet! De applicator vond ik ook erg prettig. Hij was redelijk groot en dik waardoor je makkelijk met 1 strook je hele nagels had bedenkt.

Ik kende het merk Caption nog niet, maar ik vind het een heel fijn nagellak merk. Ik heb ook even op de website gespiekt en gezien dat ze nog veel meer andere toffe kleuren hebben. Tot zo ver heb ik niks aan te merken over deze nagellakjes. Ik wil The Image Facory bedanken voor dit prachtige pakketje. Ik vind het altijd super leuk om merken te proberen die ik voorheen nog niet kende.

Caption is te bestellen via de website www.Caption.nl
Base- en Topcoat €15,95 en de kleuren €16,95

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: