lifestyle verzameling

Blond Amsterdam – mokken verzameling

Heyhoi! Vandaag heb ik een verzameling voor jullie, ik laat jullie mijn Blond Amsterdam mokken zien. Ik heb er nu al best een paar. En ik dacht, misschien is het wel leuk om een keer te laten zien welke ik zoal heb. IMG_0029

Op dit moment heb ik 6 mokken. Ik krijg er altijd 1 van mijn ouders bij verschilende eventen. Het zijn dan ook een soort tijdlijnen. Ik laat ze jullie vandaag alle 6 zien.

blondmokken-02

30 april 2013, het jaar dat Willem-Alexander koning werd. Voor deze speciale gelegenheid had Blond Amsterdam ook een mok gemaakt, super leuk! blondmokken-03 blondmokken-04

Dan krijgen we deze CUP CAKE mok. Deze mok heb ik gekregen voor valentijns dag. Ze hadden hier echter geen speciale mok voor, dus heeft mijn moeder bij het oor van de mok een custom tekst laten zetten, cute!

blondmokken-05

En jaaaa ik was geslaagd! Natuurlijk is dit ook groot feest. En hiervoor kon je je naam op de mok laten zetten. Super leuk! En dan ben je al geslaagd en dan krijg je ook nog z’n gezellige mok. blondmokken-06

Kijk hoe cute deze mok. Een sinterklaas mok! Laten we het ook even hebben over hoe schattig ze de illustraties maken. Ze worden namelijk allemaal hand-gemaakt. Heb ik wel respect voor.

blondmokken-09

Last but not least! De onmisbare kerstmok! Deze mok is het nieuwst in mijn collectie. Het is ook de enige mok die een andere vorm dan de rest. Hoger en groter. Ik hou van grote mokken. Kan je lekker veeel thee in doen!

Leuk leuk leuk. Dat is wat ik vind van de Blond Amsterdam mokken. Ik heb nog lang niet alle mokken. Maar daarom is het wel leuk om ze te blijven sparen. xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: