Beauty review

BH Cosmetics – Galaxy Chic

Op mijn verjaardag kreeg ik als verassing de BH Cosmetics Galaxy Chic palette cadeau van mijn vriendin Brittney! Ik ben er echt super blij mee en laat jullie vandaag zien wat ik er van vind en wat voor looks ik er mee heb gemaakt. 

Ik had de palette al een paar keer voorbij zien komen op facebook. En echt verbaasd! Misschien zie je nu niet zo goed waarom, maar wacht maar tot je de palette open doet.

En dit is waarom! Alle oogschaduws lijken op planeten!!!! Ik vond dit zo cool. Daarom ben ik ook super blij dat mijn vriendin dit ook opgemerkt had. Ik word al gek met het alleen kijken naar de kleuren. BH cosmetics heeft het erg goed gedaan wat mij betreft.

Look 1

Ik werd zelf al een beetje warm door de warme kleuren in de palette. Ik kon bijna niet kiezen welke kleuren ik nou het mooiste vond en welke te gebruiken. Ook de uiteindelijke look vind ik zeker geslaagd met allemaal mooie kleuren. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd en glimmen mooi. Het lijkt inderdaad net of je de galaxy op je ogen aanbrengt.

Look 2.

Voor look 2 heb ik de paars tinten gebruikt Ze lijken wel licht te geven, prachtig! Ook deze kleuren zijn allemaal weer heel goed gepigmenteerd en hebben een prachtige glans. Met deze paarse tinten leek het net een holographic glansje, wat je heel erg veel zit de laatste tijd. 

Ik durf wel te zeggen dat deze palette op dit moment een favoriet is. Ik zie nog veel mogelijke looks waar ik mee ga spelen. Lekker alle kleuren mengen en shinen like the galaxy! Ik vind de palette echt super alleen voor een totale look mis ik 1 matte arcadeboog kleur. Soms kan het er namelijk raar uit zien als je een shimmer oogschaduw in de arcadebook hebt. Nu maakt het niet uit en kan ik makkelijk een kleur van een andere palette pakken. Maar voor look met alleen deze palette mis ik wel z’n soort kleur.

Des niet te min houd ik nu al van deze palette en weet ik zeker dat ik de Galaxy Chic palette nog erg vaak ga gebruiken!

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: