Beauty review

Benefit – High Beam vloeibare highlighter

Hello DECEMBER!!!Highlighter. Toch 1 van mijn favoriete producten, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik was laatst in Utrecht, in de Douglas en ik had een impulsief momentje. So I bought the Benefit High Beam. Ik wilde stiekem deze vloeibare highlighter al lang proberen. Ik ben heel erg blij en enthousiast en laat jullie vandaag dit pracht product zien. 

IMG_6638

High Beam is eigenlijk heaven in een potje. Het is een prachtige vloeibare highlighter in een zacht roze kleur. De kleur vind ik echt prachtig. Dit soort kleuren passen altijd goed bij mijn huidskleur. Bij de counter van Benefit zelf gaven ze ook aan dat High Beam ook heel erg mooi is voor een highlighter basis. Dus dat je erover heen nog een poedertje doet, zodat het effect alleen maar sterker wordt.

IMG_6636 IMG_6637

De swatch; je brengt de highlighter aan met eigenlijk een soort nagellak kwastje. Er kwam wel gelijk veel product op het kwastje waardoor je al snel te veel wilt pakken. Ook hier op deze foto zie je hoe goed deze kleur op mijn huid valt. Vaak zijn highlighters of dezelfde kleur als mijn huid, of veels te donker.

IMG_6640

Wauw! Ik was een beetje bang dat de pigmentie tegen zou vallen doordat hij ook als een soort ”basis” gebruikt kan worden. Ik heb op deze foto verder geen highlighters op. Nou ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik vind de highligher op zich ook al heel erg mooi. Wat mij betreft hoeft er niet nog iets anders overheen. Ik blend de vloeibare highlighter uit met een beautyblender.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aankoop. Ik moet toegeven, de prijs vind ik wat hoog, ookal vind ik het het geld wel waard. Je kunt High Beam bij de Douglas kopen voor 27,00,-.xoxo

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: