Beauty review unboxing

BENEFIT GOODIEBAG UNBOXING

Een paar weken terug had ik een soort meetup in Utrecht van Benefit. Hier kwamen een aantal instagrammers die je vragen mocht stellen, en kreeg je achteraf een goodiebag.  Ik weet ik kom er een beetje laat mee, en heb tot de dag dat ik dit review ging maken de producten nog niet gebruikt. Ik dacht, misschien is het leuk als ik een soort unboxing maak en tegelijkertijd vertellen wat ik van alle producten vind! Dus vandaag…De Benefit goodiebag unboxing! 

IMG_6737

In de goodiebag zaten 3 mini’s. De benetint – They’re real mascara – pore professional. 3 producten die ik al vaak voorbij heb zien komen, maar zelf nog nooit heb geprobeert. Ik ben vooral benieuwd naar de pore filler, aangezien ik nog wel eens last van grote poriën heb.

IMG_6738IMG_673

Laten we dus beginnen met de porefessional! Ik heb er al een keertje eerder 1 getest. Maar eerlijk gezegt zag ik geen verschil. Nu is het wel zo dat de Porefessional van Benefit wel een klassieker is waar iedereen dol over is. Ik vind echt alle verpakkingen echt super schattig! Maar dat terzijde. Ik vind het daarom ook heel erg leuk om mini’s te proberen. Zo kan je het uitpoberen zonder dat je een full size tube hoeft aan te schaffen. Je hebt zowel een matte porefessional als een normale, ik heb de matte versie.

IMG_6739

Het verbaasde mij, de creme is veel vloeibaarder dan ik dacht. De NYX pore filler die ik eerder teste was veel dikker van substantie. Dit is bijna vloeibaar. De kleur is ook iets meer naar de blauwe kant.

IMG_6740

Dan hebben we de Benetint, een vloeibare blush. Ik heb nog nooit iets getest wat er ook maar op leek. Dus dat vind ik super leuk! Ik heb wel gehoord dat je snel moet blenden wanneer je het product aanbrengt, dat je anders vlekken krijgt.

IMG_6741IMG_6742

De mini zit in dit schattige flesje. Ook hier zie je hoe vloeibaar deze is. De kleur lijkt bloedrood, prachtig. Ik hoop niet dat dit ook de kleur is die ik uiteindelijk op mijn wangen te zien krijg, maar daar komen we vanzelf wel achter. Op het plaatje is ook te zien dat je het product kunt gebruiken voor een soort liptint. Dat vind ik interesant, lets test it!

IMG_6866 IMG_6867 IMG_6868

Op de eerste foto heb ik nog geen blush op mijn wangen. Op de twede foto zie je dat ik het aanbreng, op de 3de foto heb ik het in mijn huis geblend.

Wauw! Ik vind het effect echt super mooi! De kleur schok me eerst een beetje af, waardoor ik maar niet gelijk te veel heb gebruikt. Maar uiteindelijk vind ik het precies genoeg geweest. Ik heb echt een gezonde blush op mijn wangen. Het is een kleur die je bijvoorbeeld ook van nature kunt krijgen. Dus dat ziet er wel heel natuurlijk uit. Het enigste wat mij echt opviel was de geur. Heeeeel zoet. Ik vond het best wel irritant. Op een gegeven moment kon ik niet anders meer ruiken dan een hele sterke bloemengeur. Naarmate de blush goed opgedroogd was, was de geur ook weg. Dus het valt gelukkig nog mee.

Zónder vloeibare blush; IMG_6869

Mét vloeibare blush;
IMG_6870

Ik heb het ook gelijk op mijn lippen uitgetest. Ik vond dit eerlijk gezegt best vies aanvoelen. Ook door de geur. Het is dus een heel vloeibaar product, dus je moet oppassen dat je het niet ín je mond doet. De kleur vind ik ook tegen vallen. Ja mijn lippen zijn een stuk roziger, maar ja het ziet er nou niet uit alsof ik lipstick op heb. Maar ik snap dat heel veel mensen dit heel fijn vinden om iets kleur op de lippen te krijgen. Toch blijf ik het lekker gebruiken voor op mijn wangen.

IMG_6745

Last but not least, de They’re Real mascara! Ik koop eigenlijk nooit dure mascara. Ik heb redelijk lange wimpers van mijzelf. Dus heb ik niet echt een moeilijk product nodig om een mooi effect te krijgen. Maar toch, is het wel leuk om het te testen! De They’re Real mascara is een product die ik best wel vaak voorbij zie komen bij bloggers en vloggers. Dus ik ben best wel enthousiast om deze mini uit te proberen. IMG_6865

Wow. Ik zei dat ik al redelijk lange wimpers van mijzelf heb. Maar dit effect is toch wel echt heel nice. Mijn wimpers zijn lang en goed dik, maar niet klonterig. Ik had ook niet veel moeite nodig om dit effect te maken, great!

Yess, ik vond dit zeker een geslaagde goodiebag! Het is ook lekker een lang artikel geworden. Maar ik vond het ook allemaal zo leuk om te testen. Ik kan niet kiezen welk product ik nou het leukste vind, alles beviel super goed. Zo goed zelfs dat ik zo maar eens de volgende keer een full size product aanschaf.

Je kunt deze producten kopen bij de Douglas.
They’re Real mini  12,-
Benetint mini  12,-
Porefessional matt 12,-

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply brittney

    die blush

    12 december 2016 at 8:00 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: