Beauty review

Benefit – Gimme Brow

Wenkbrauwgel… Eigenlijk een product wat ik nooit gebruikte. Doordat ik vrij weinig wenkbrauw haren heb. Snapte ik het doel er nooit van. Maar vandaag probeer ik het toch, ik ga namelijk de Gimme Brow van Benefit proberen! En kijken of het de hipe waard is.

IMG_7094-Hersteld

Gimme Brow is een getinte wenkbrauw gel die er voor zorgt dat je wenkbrauw haren de hele dag op zijn plek blijven. Ik heb een mini. Vooreen full size moet je toch wel zeker weten dat je het gaat gebruiken. Ik vind de verpakking echt MEGA schattig, ik bedoel kijk dit nou. Ik vind het er heel chique en duur uitzien, en dat voor een mini!

Ik heb hem in de kleur 3, volgens mij hebben ze allemaal verschillende. Ik heb redelijk donkere wenkbrauwen (naja ik teken ze donker bij). Dus is een donkere kleur wel handig.

IMG_7096-Hersteld

Toen ik het borsteltje eruit haalde moest ik wel echt een beetje lachen. Ik had iets groters verwacht. Het is echt een mini applicator! Vaak bij mini producten is de applicator wel gelijk, maar hier is de grootte ook aangepast, so funny!

zónder producten;

IMG_7097-Hersteld

Mét Gimme Brow;

IMG_7098-Hersteld

Zoals je kunt zien scheid de gel mijn wenkbrauw haren heel goed. Hij brengt ze goed op plaats en geeft mijn wenkbrauw haren een egale kleur. (Excuus me for the tired eye). Ik dacht ik laat het zo zien als ik nog geen andere producten op mijn wenkbrauw heb, geen poeder.

De gel droogd snel, fijn! Ook blijft het daadwerkelijk de hele dag op zijn plek. Als ik er aan voel als het droog is, voeld het opgedroogd en stevig op zijn plaats. Ik hoef dus niet bang te zijn dan mijn wenkbrauw haren de verkeerde kant op gaan staan.

IMG_7095-Hersteld

Yess ik ben blij met dit product! Ik weet niet of ik het de hype nou waard vind. Ik zou er net zo goed eentje van de Hema kopen. Toch vond ik het leuk om uit te proberen!

  • Gimme Brow full size vind je hier.

xoxo

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Ziet er zo mooi uit! Ik denk dat ik hem ook maar moet kopen..

    22 december 2016 at 11:00 am
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: