Beauty

BEAUTYGLOSSPARTY 2016 – ZONDAG

Afgelopen zondag had ik het genoegen dat ik het laatste moment nog naar de Beautygloss party mocht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er vanaf vorig jaar als heel graag heen wou. Maar dat niemand met mij mee wilde. Nu zag ik dat NYX cosmetics een winactie online had staan, ik deed mee, en ik won!

Ik deed volgens mij de woensdag vóór de party mee, en kreeg te horen dat ik had gewonnen. Ik was zo blij! Ik wou al zo graag! Maar mijn vriendinnen vonden het helaas te duur. Maar toen ik had gewonnen wou Esther gelukkig mee. We mochten kiezen of we de zaterdag, of de zondag wilden gaan. We zijn zondags gegaan aangezien ik zaterdags moest werken. De party was in Amsterdam, in de beurs van Berlage. Het was allemaal zoo mooi! IMG_9853

Toen ik hoorde dat Rutger van het kanaal Furtjuh de party ging presenteren, was ik zooo blij! Toen ik hem op de DYTG zag, was het steeds zo druk met allemaal meisjes dat ik toen niet echt de mogelijk heb gehad om hem te ontmoeten, dus ik zag dit weer als een nieuwe kans! IMG_9864

Maar natuurlijk kwam ik ook voor Mascha, ik volg haar nu al ruim een jaar elke dag in en uit. Toch is het dan wel speciaal om haar in het echt te zien. Het is best wel gek, je denkt dat je iemand al kent, terwijl je die persoon nog nooit in het persoonlijk hebt ontmoet.

Het was de hele dag heel erg druk. En naast dat je mensen kon ontmoeten waren er ook heel veel dingen te doen. Zo waren er veel stands met make-up die je kon kopen, of workshops, maar vooral was het heel erg gezellig. Er hangt en leuke sfeer. Er staat overal lekker eten, en iedereen lijkt het naar zijn zin te hebben, waar ik ook iemand van ben.

En toen kwam het moment dat ze de catwalk show gingen doen. Jah….ze zochten dus mensen die de show wilden gaan lopen, en Esther en ik wisten dat Rutger dit ging presenteren. Dus ookal poepte ik 10 duizend kleuren, ben ik op het podium gaan staan. En ja hoor! Toen de show klaas was, zagen wij Thomas lopen ( de vriend van Rutger ). En we grepen onze kans, met de vraag of we op de foto mochten. En zonder dat we het wisten stond Rutger ook achter ons!!!! WOW! Super tof natuurlijk! Ik moet eerlijk toegeven heel veel meer dan een kort gesprekje en een foto was het niet, maar het was wel super tof om ze te ontmoeten! METRUTMAS

Helaas heb ik het kwaaltje dat wanneer ik super excited en blij ben ik niet normaal op een foto kan kijken, maar eh! De foto is er! En alsof mijn dag niet al meer dan perfect was bleek het even rustig bij de Meet and Greet van Mascha! Dus Esther en ik zijn snel in die rij gaan staan, en ja hoor! We konden ook Mascha ontmoeten…. Wauw dit had ik nooit van te voren verwacht. Een week geleden wist ik nog niet eens dat ik überhoud naar de party ging, en dan nu dit. Ik heb gewoon alles kunnen doen wat ik wilde doen. En iedereen kunnen onmoeten die ik al zo lang volg! Mijn dag was helemaal perfect. En gelukkig kijk ik redelijk normaal op die foto haha! 13138962_1041626669247539_2437176468938300020_n

Natuurlijk heb ik ook gedeeltes van deze dag gevlogt, hierin laat ik ook onderander zien wat ik allemaal heb gekocht en heb gekregen! Ben je daar nou nog benieuwd naar, en wil je een algemeen beeld van hoe dit event was?! Dan zou ik je zeker aanraden om onderstaande video te bekijken.

 

 

xox Iris

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: