Beauty review

beautyblender PRO collectie

Ik ben al een lange tijd heel erg fan van de beautyblender, het roze eitje. Maar naast de roze variant, hebben ze ook de PRO collectie. De roze kleur is ingeruild voor…Zwart! Ik laat jullie vandaag 3 producten van de PRO collectie zien.IMG_6737

Ik heb 3 producten uit de beautyblender PRO collectie. De blotterazzi, micro.mini en de normale beautyblender PRO. Het verschil tussen de normale beautyblender en de beautyblender PRO is vooral de kleur. Daardoor kan je ze ook beter gebruiken voor donkerdere producten zoals bijvoorbeeld bronzers.

Blotterazzi:

IMG_6738 IMG_6739

De blotterazzi. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er van moest denken. Het is een spons waarmee je de olie van je huid kunt verwijderen. Zodat je weer een matt gezicht hebt. Ik heb hier steeds vaker en meer last van, een vette huid. Daardoor werd ik toch wel heel nieuwsgierig.

IMG_6740

De blotterazzi zit in een heel handig hoesje met spiegeltje! Heel handig om dus even snel mee te nemen in je handtas. Je hebt 2 sponsjes, dus je kan ze omwisselen. Je kunt de sponsjes gewoon schoonmaken als een normale beautyblender. Daardoor gaan ze ook veel langer mee dan blotting papers!

De Beautyblender:

IMG_6742IMG_6743

De spons waar het allemaal mee begon!…Maar dan zwart. De zwarte kleur geeft de beautyblender een wat professionele look, daarom de naam PRO. Voor rest heeft hij dezelfde werking en vorm als de original. IMG_6744

Just wet.sqeeuze.bounce.

IMG_6745

Dan hebben we de micro.mini. Het is een setje van 2 mini beautyblenders, zoals de naam al zegt. Deze mini’s zijn perfect voor concealer aanbrengen op moeilijke plekjes. Ook deze zijn in de zwarte kleur van de PRO collectie. Je hebt ze namelijk ook in een orginele groene kleur.

IMG_6746 IMG_6747

Zo kun je een beetje zien hoe groot ze zijn in vergelijking met de beautyblender, een stuk kleiner dus! Voor de rest hebben ze hetzelfde textuur en squeezyness als de beautyblender zodra je ze vochtig met water maakt.

Ik vind de collectie in ieder geval super leuk! Het is fijn dat ze naast de felle roze kleuren ook een collectie hebben gemaakt met alleen maar zwart. Ookal vind ik de knal kleuren helemaal niet erg.

Je kunt de beautyblender producten kopen bij douglas.

xoxo

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brittney

    Ik vind deze collectie zo stijlvol, I neeed ittt

    9 december 2016 at 1:07 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: