Beauty review

beautyblender – bubble / 15 year anniversary

beautyblender bestaat dit jaar 15 jaar! En om dit te vieren komt beautyblender met een nieuwe kleur, de beautyblender bubble! Een zacht roze kleur waarvan je echt versteld gaat staan…

IMG_7709-4

De beautyblender bubble heeft hetzelfde structuur als de beautyblender original. Ik vind de kleur echt heel erg schattig! Het is de kleur van de bubbles van CHAMPAGNE!

IMG_7709-5

En vergeet de welbekende ei-vorm niet! Met deze vorm kom je eigenlijk in bijna elk plekje van je gezicht. Ik gebruik de beautyblender voor mijn foundation, concealer en andere liquid make-up producten.

IMG_7709-6

Het gebruik van de beautyblender vind ik ook super makkelijk! Je maakt hem nat, knijpt al het water eruit en hij is alweer klaar voor gebruik. Het enige waar je goed op moet letten is dat je hem goed laat opdrogen. Handig tipje is om hem in de verpakking te zetten. Zo krijgt hij genoeg lucht en krimt hij lanzaam weer en valt de beautyblender automatisch in de verpakking. Als je de beautyblender namelijk niet goed laat drogen kan er schimmel in komen, dat willen we denk ik niet!

 1. Wet
 2. Squeeze
 3. Bounce

IMG_7709-7

Ik ben in ieder geval heel erg blij met de nieuwe beautyblender bubble, een prachtige nieuwe kleur die echt iedereen in zijn make-up stash moet hebben! Een heerlijke frisse kleur, wel iets anders dan de roze original! Ik laat mijn beautyblender bubble nog even in mijn vooraadje liggen. Ik heb namelijk genoeg beautyblenders op voorraad!

Je kunt de beautyblender bubble hier kopen.

xoxo

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply brittney

  Ik houd van beautyblender! Gebruik je liever deze of die spons van Real Techniques? xx

  8 februari 2017 at 9:25 am
  • Reply Iris Meijer

   Hmmm ik denk toch wel gewoon de beautyblender! x

   8 februari 2017 at 9:25 am

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: