Beauty review

Anastasia Beverly Hills – Soft Brown

Ik moet zeggen, wenkbrauwen zijn best wel belangrijk voor mij. Ik vind aanwezige wenkbrauwen heel erg mooi en ben er daarom elke ochtend ook best wel even mee bezig. Ik ben al een lange tijd opzoek naar hét perfecte product die er voor zorgt dat mijn wenkies on FLEEK zijn. En ja dan kon ik het niet laten om ook een keer de welbekende Anastasia Beverly Hills te proberen. Vandaag mijn mening!

IMG_6231

Ik had al heel lang gehoord dat de Anastasia dipbrow hét product voor je wenkbrauwen. Maar eerlijk gezegt het enige wat ik vond was dat het vooral duur was. Want ja voor dit potje betaal je al 30 euro! Maar na dat Brittney een keer bij mij kwam logeren en ik haar dipbrow mocht lenen was ik daarna wel echt verkocht. Ik wist het zeker, ik moet dit product zelf hebben.

IMG_6233

De dipbrow zit in een glaze potje waar je met je kwastje in kunt ”dippen” zodat er product op je kwast komt. Ik had voor het eerst best wel moeite in te schatten hoeveel poduct ik nodig had. De ene keer pakte ik veels te veel, en de andere keer weer te weinig. Maar ik denk dat dit ook vooral wennen is en blijven gebruiken.

IMG_6236

Ik vind de kleur ook heel erg mooi. Ik heb hem in de tint Soft Brown gekocht. Deze had ik toen van Brittney geleend en ik vond de kleur gewoon heel erg mooi. Ik vind het bij mij mooier om net wat donkerdere kleur op mijn wenkbrauwen te hebben. Ik heb dan wel blond haar, maar zoals ik al aangaf hou ik gewoon van aanwezige wenkbrauwen.  Ik doe elke ochtend best wel lang over mijn wenkbrauwen maar met dit product gaat het toch wel sneller.

IMG_6280IMG_6291

Ik ben heel erg blij dat ik toch heb besloten om de dipbrow te kopen. Ik vond het wel lastig aangezien ik het best prijzig vond. Maar naderhand vind ik het elke cent waard. Ook heb ik al door dat je namelijk maar heel weinig product nodig hebt. En dat je zo best wel lang moet met 1 potje. Om het al, ik ben verkocht en wil nooit meer iets anders!

Ik heb de Anastasia Beverly Hills dipbrown in Soft Brown bij de Douglas gekoch voor 29,95xoxo

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: