Uncategorized

AKO Draaiboek school agenda 2017/2018 Tristan Albers

Nieuwe schoolagenda’s vol met jouw favoriete YouTubers? Tristan Albers komt met Draaiboek, nieuwe school agenda’s met zelfgemaakte foto’s van YouTubers. AKO brengt deze agenda’s deze maand op de markt.

Het einde van het school jaar nadert. Dat betekent dat het weer bijna tijd wordt voor allemaal nieuwe school goodies, schriften, boeken en een agenda!

Tristan Albers, misschien ken je hem al wel. Tristan is een fotograaf en filmmaker ( en heeft ook een youtube kanaal!). Zo kan je hem kennen van video’s van Teske De Schepper, hij maakt o.a foto’s voor haar album.

\

De agenda staat vol met prachtige shots van je favoriete YouTubers! Hierboven zie je links eerst Teske links en Sara rechts. Daaronder Thomas en rechts Quinty. Naast dan het een agenda is staan er dus prachtige foto’s in. Leuk om bijvoorbeeld te laten signeren bij een volgende meeting 😉

Je hebt deze agenda’s misschien ook al kunnen zien bij VEED. Daar had draaiboek een stand waar je al stiekem een beetje kon gluren in de agenda.

Ik heb een vlog van VEED en op 11:23 leg in je wat over de agenda’s en neem ik je mee naar VEED.

Vlog:

Dus ben jij een echte YouTube fan, en ben je nog opzoek naar een nieuwe schoolagenda voor volgend schooljaar? Dan is deze Draaiboek agenda iets voor jou!

Het draaiboek agenda zal verkijgbaar zijn bij AKO vanaf 8 april.

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Nanouk Meijer

    Mooie foto’s Iris, tof gedaan! & gave agenda’s hoor!

    3 mei 2017 at 11:49 pm
  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: